[新手]想入手tomica mini cooper車仔

上一篇主題 下一篇主題 向下

[新手]想入手tomica mini cooper車仔

發表 由 rayz0711 于 周一 4月 02, 2012 2:47 am

據我所知, tomica出既cooper有分3款

普通版既43號(我係附近商場模型鋪見到賣廿零蚊)::

唔同顏色唔同國旗既slection(目前搵唔到有)::

Tomica Limited 48號 -設計較仔細?(目前搵唔到有)::

我想請教一下
3款價格分別大約介乎幾錢?
3款既造料分別係咩?
selection同limited可以響邊度買到? 除左網上
selection有無得單售? 有既話又有無得揀款式?

多謝各位大大賜教 Razz Embarassed Very Happy

rayz0711

文章數 : 4
注冊日期 : 2012-04-01

回頂端 向下

回復: [新手]想入手tomica mini cooper車仔

發表 由 MUE-Train 于 周一 4月 02, 2012 11:44 am

3款車材料一樣.

No.43係普通版,價錢同其他號碼一樣. 通常$2x~$3x

selection係抽獎車,即好像盒旦一樣,已推出數年,
有部份店鋪尚有存貨/已開合,現時售價約$50.

Tomica Limited印刷上較細緻,而車輪亦改用模型車胎設計.
售價約$40.
MUE-Train
管理員
管理員

文章數 : 894
注冊日期 : 2009-08-11

http://www.transpng.com

回頂端 向下

回復: [新手]想入手tomica mini cooper車仔

發表 由 rayz0711 于 周一 4月 02, 2012 3:20 pm

MUE-Train 寫到:3款車材料一樣.

No.43係普通版,價錢同其他號碼一樣. 通常$2x~$3x

selection係抽獎車,即好像盒旦一樣,已推出數年,
有部份店鋪尚有存貨/已開合,現時售價約$50.

Tomica Limited印刷上較細緻,而車輪亦改用模型車胎設計.
售價約$40.
thank you Embarassed

rayz0711

回頂端 向下

發表 由 rayz0711 于 周三 4月 04, 2012 9:31 pm

英國國旗係咪貴d同難搵d架 Question

rayz0711

回頂端 向下

發表 由 MUE-Train 于 周六 4月 07, 2012 1:53 pm

rayz0711 寫到:英國國旗係咪貴d同難搵d架 Question

呢2日都有經過一D模型鋪,已經唔覺再有抽獎版mini賣.
因為mini算係英國特式,英國旗賣貴D係正常. Very Happy
MUE-Train
管理員
管理員

文章數 : 894
注冊日期 : 2009-08-11

http://www.transpng.com

回頂端 向下

發表 由 rayz0711 于 周一 4月 09, 2012 6:28 am

MUE-Train 寫到:
rayz0711 寫到:英國國旗係咪貴d同難搵d架 Question

呢2日都有經過一D模型鋪,已經唔覺再有抽獎版mini賣.
因為mini算係英國特式,英國旗賣貴D係正常. Very Happy
Smile

rayz0711

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章